Кои сме ние ?

КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме Ани (разпознаваема като А.) и Миро – съучастници и изпълнители на няколко проекта в интернет.

Ани – статичната част от екипа.
Съзерцателна, критична, аналитична, основно пише и дава акъл.

Зодия: Рак
Особени белези: Вре си носа навсякъде и надушва проблеми отдалеч.
Силни страни: Притежава множество таланти. Да те разсмее, да те ядоса, да те притисне, да те организира, да те успокои, да те сложи на мястото ти. И един специфичен – да вбесява околните с взискателността си към вербалната хигиена.
Слаби страни: Много емоционална, саркастична и припряна. Лесно кипва и минава с валяка два-три пъти върху дръзналите да я ядосат.
Мечта: Да има вълшебна пръчица, за да промени някои неща, които не зависят от волята й.
Любим израз: „Недоналитературен“ – използва го като елегантен синоним на глупак, илитерат, простак, малоумен, тиквеник, бунак и още десетина сходни по значение.
Каузи: Пацифист; Привърженик на идеята за цялостни реформи в основните обществени системи; Радетел на идеята общуването между българи в интернет да става на кирилица; Противник на всяка криворазбрана благотворителност.

Миро – динамичната фигура от екипа.
Дали ще кара колело или ски, дали ще скита по чалове и чукари, дали с куче или не – той е вечно в движение.

Зодия: Лъв
Особени белези: Отвинтва си главата за всичко друго, когато задълбае в търсенето на някакво техническо решение.
Силни страни: Не му липсват таланти. Да намери игла в копа сено, да потърси решение на стотици технически проблеми, да ти смени контакта вкъщи, да ти сготви някоя вкусотия, да заспива на петнайстата секунда след началото на поредния “супер як” филм. Специфичният му талант е да подхваща куп неща наведнъж и да ги замразява за неизвестно време. Когато бъде сръчкан подходящо ги подкарва отново – пак всичките наведнъж.
Слаби страни: Много обича да спи, но не помни сънищата си.
Мечта: Денонощието да е от поне 50 часа, като 12 от тях са му гарантирани за сън, а останалите – за да му стига времето да се наскита и да си наглежда проектите.  
Любим израз: „Дали?“ – използва го за кратка форма на изразено съмнение, да демонстрира скептицизъм, да не те засегне като недосетлив, въобще – пестелив начин да ти каже „айде, размърдай си още малко гънките, че се изложи с това твърдение“.
Каузи: Чиста природа; Обичай Родината; Сигурност в интернет; Криптовалутите vs банковата система; Колела, колела и пак колела.