SuperMag – изобилие на клик усилие

SuperMag
supermag

Ако сред читателите има някой, който е обикалял с часове по магазините, за да се снабди с нужните продукти, да напълни торбите, да няма кола, да няма помощници хамали, да влачи из града килограми стоки, да се прибере, изплезил език у дома и да е доволен от това – да вдигне ръка! Нека огледам… така си и знаех, няма такива! Е, и за мен е тегоба. Или поне беше.

Докато не ми препоръчаха Supermag.bg. Но да започна отначало.

Заседнали сме три приятелки над мъдри размисли, задушевни спомени и чаши ароматно кафе. Знаете как е – минаваме набързо през глобалните световни проблеми, регионалните неуредици, служебните ядове, обменяме актуална информация за общите познати и някак неусетно стигаме до битовизми. Предстояха празници, в които по традиция всеки събира в дома си семейство и рода около трапезата и аз откровено изпъшквам болката си пред тях. Признавам си, тегоба ми е снабдяването с продукти! Около нас няма магазин от типа на хипермаркетите, а и да има пак се иска хамалска работа. Така че или обикалям с пълни торби от магазин в магазин докато не мога да поема повече тежести, или го правя на няколко пъти. Казвам ви, тегоба! Мрънкам им аз от душа и сърце, нали съм сред свои – не, че ще помъкнат торбите с пазара вместо мен, но поне ще ме разберат, и о, чудо! Едната приятелка с апломб ми заявява:

– Е как?! Ти не си ли чувала за Supermag.bg?! Аз откакто ги ползвам се родих…

Да бяхте наоколо, че да видите моя ентусиазъм! Не смогва да ми отговаря на купищата въпроси, съмнения, уточнения и допълнения. В резюме инструкциите се побраха в следното: влизаш в сайта, регистираш се, правиш поръчка, заявяваш ден и часови пояс за доставка, заявяваш си предпочитания начин на плащане и чакаш! В крайна сметка получавам заветния линк, прибирам се вкъщи, сядам пред лаптопа, регистрирам се, правя кръстен знак и започвам да пълня „Моята количка“.

Ще отворя една скоба. Аз съм отдавнашен потребител на интернет и дали затова, или по природа, но съм доста мнителен човек относно всичко, що предлага интернет. Наслушала съм се и съм се начела на достатъчно поучителни истории, свързани преди всичко с наивността човешка. Да си поръчаш нещо само по снимка и някаква твоя си идеална представа за качество определено не е в моя маниер на пазаруване. Вътрешната ми борба между удобството с няколко клика да напазаруваш количества, които сам не можеш да пренесеш и съмненията „абе как така, ако не го видя и пипна…“ беше епична, но кратка. Спечели удобството. Сами преценете каква тегоба ми е било това пусто снабдяване с продукти. В крайна сметка си казах: ако не рискувам, как ще разбера! И с всичките си съмнения накуп натиснах решително бутона „Потвърди“. Ще ви спестя притесненията си в диапазона „ще дойдат ли въобще“ до „какво качество продукти ще ми доставят“. Само ще споделя, че дойдоха навреме, нямах забележки относно качеството на продуктите, посрещнах си гостите както му е ред, и в крайна сметка – забравих за мъкненето на тежки торби. Станах им редовен клиент.

Не искам да бъда разбрана неправилно. Който обича да си обикаля по магазините, да разхищава време и сили – моля, нека продължи си го прави. Споделям това за такива като мен, дето им е дошло до гуша, или имат проблем, но не са знаели за тази алтернативна възможност.

Относно цените – не коментирам. Може някои да са по-скъпи от моя магазин в квартала, дори не съм сверявала. Защото за мен е на сметка спестеното ми време и усилия, които ползвам за далеч по-приятни ми, забавни или важни за мен неща.

Затова споделям техния линк – тук. Който иска – да влезе, да прочете, да огледа и да си реши. Аз намерих своето решение чрез тях. И знаете ли, според мен много точно са формулирали слогана на този магазин на един клик разстояние – „Гарантирано. Точка!”

Захвърлила торбите,
А.

 

Сподели, не бъди егоист
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Email this to someone
email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *